ZWERFGOED

Artikel 1 van 1
€ 17,99 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Dit is het ultieme boek voor mensen die eens willen proberen zelf inkt te maken en voor mensen die houden van lelijke hondjes. Voor mensen die houden van mooie plaatjes en die plezier halen uit gedemonteerde kikkers. Voor wie houdt van geschiedenis maar niet van jaartallen van veldslagen. Voor wie graag lekker kleurt en het liefst scheldt in Middelnederlands. En voor mensen die dit allemaal nog niet van zichzelf wisten.

Dit is het boek waarop stapels boeken honderden jaren in depots van bibliotheken, archieven en kloosters lagen te wachten, tot ze samen mochten komen in dit boek.

Katinka Polderman is cabaretier. Ze maakte inmiddels vijf enthousiast ontvangen voorstellingen. Voor de Volkskrant tekent ze wekelijks een humoristische infographic. Bij uitgeverij Loopvis verscheen eerder een Kakkerlakje van haar: Adempauze, dat ze maakte samen met illustrator Meike Lieve Bos.
Sophie Reinders is neerlandica. Zij promoveerde in 2017 aan de Radboud Universiteit Nijmegen en werkte de afgelopen 4 jaar als docent vroegmoderne letterkunde en geschiedenis bij de Universiteit Utrecht. Bij uitgeverij Vantilt verscheen van haar hand De mug en de kaars. Vriendenboekjes van adellijke vrouwen 1575-1640.

 

Auteurs: Katinka Polderman en Sophie Reinders
Ontwerp: Superpulp en Coert de Boe
Aantal bladzijden: 108
Soorten papier: 2
Zwitserse binding
Met volop extra's

© 2021 - 2024 PARELS vanDaan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel